HVAD ER EN FLEXALTAN?

Det er en fleksibel terrasse eller altan til en konkurrencedygtig pris. Flexaltan er udviklet, så det giver et minimum af spild og fejl. Man skal ikke have en statisk beregning på hver altan. Dette gør at prisen kan holdes nede.

Kvalitet

Enkelt design gør at den kan bruges på alle typer huse. Du kan vælge den udfyldning der passer til dit hus.

Levering

Da bund, gelænder, søjler og hjørnesamlere er standard kan vi levere meget hurtigt.

Montage

Nem og enkel montage uden kran. Gør det selv, få en lokal håndværker eller lad os montere altanen for dig. Vi har et stort netværk af montører som er klar, hvis du ikke kan eller vil selv.

Ombygning

Du er ikke låst fast i design eller størrelse. Du kan altid ændre størrelsen eller type af udfyldning i gelænderet.

Special løsninger

Passer en standardløsning ikke helt til dine behov eller mangler du en trappe til din nye altan, er vi altid klar med en løsning.

Byg selv eller montering

En Flexaltan består af moduler, som hver især kan monteres uden brug af kran. Derfor egner den sig fortrinligt til selvbyg. Der medfølger alle de dele, du skal bruge og en vejledning i, hvordan du skal montere den. Har du ikke mod på selv at gøre det, kommer vi gerne og monterer den for dig eller du kan lave en aftale med en lokal håndværker.

Mere end 20 års erfaring

Vi har mange års erfaring og masser af glade kunder. Og vi er stolte over at kunne sige, at vi gang på gang formår at levere en løsning som rammer over kundernes forventninger. Årsagen dertil er hurtig levering og stærk dansk kvalitet.

ISO9001:2015 certificeret

Vores kvalitetsledelsessystem ISO9001:2015 er certificeret af Bureau Veritas.

EN1090 certificeret

FLEXaltan er EN1090 certificeret. Det sikrer, at du får et kvalitetsprodukt bygget, som loven fremskriver det. Alle vores terrasser og altaner CE-mærkes og opfylder alle krav i dansk lovgivning herunder bygningsreglementets krav.