Hvad er en Flexaltan?

Det er en fleksibel terrasse eller altan til en konkurrencedygtig pris. Flexaltan er udviklet så det giver et minimum af spild og fejl. Man skal ikke have en statisk beregning på hver altan. Dette gør at prisen kan holdes nede.

Hvad kendetegner FLEXaltan?

k

Kvalitet

Enkelt design gør at den kan bruges på alle typer huse. Du kan vælge den udfyldning der passer til dit hus.

Levering

Da bund, gelænder, søjler og hjørnesamlere er standard kan vi levere meget hurtigt.

Montage

Nem og enkel montage uden kran. Gør det selv, få en lokal håndværker eller lad os montere altanen for dig. Vi har et stort netværk af montører som er klar, hvis du ikke kan eller vil selv.

Ombygning

Du er ikke låst fast i design eller størrelse. Du kan altid ændre størrelsen eller type af udfyldning i gelænderet.

Special-løsninger

Passer en standardløsning ikke helt til dine behov eller mangler du en trappe til din nye altan, er vi altid klar med en løsning.

Byg evt. selv!

En Flex altan består af moduler som hver især kan monteres uden brug af kran. Derfor egner den sig fortrinligt til selvbyg. Der medfølger alle de dele du skal bruge og en vejledning i hvordan du skal montere den. Har du ikke mod på selv at gøre det, kommer vi gerne og monterer den for dig eller du kan lave en aftale med en lokal håndværker.

Vi har arbejdet med altaner og terrasser i over 15 år

Vi har masser af erfaring og masser af glade kunder. Endvidere er vi stolte over at kunne sige, at vi gang på gang formår at levere en løsning som rammer over kundens forventninger. Årsagen dertil er hurtig levering og stærk dansk kvalitet.