GARANTI FOR VARME SOMMERDAGE

Du får økonomisk erstatning, hvis sommeren ikke bliver helt så varm som normalt!

Nu kan du få en garanti for, at den danske sommer bliver varm. Det kunne lyde som ny joke i retning af medvind på alle cykelstier. Men den er god nok.

Vi tilbyder nemlig alle kunder en helt ny garantiordning, hvor du ganske enkelt får en økonomisk erstatning, såfremt sommeren ikke skulle blive helt så varm som normalt.

– Brugsværdien af en altan eller terrasse afhænger i høj grad af, hvor godt vejret bliver. Og det skal afspejles i prisen, fortæller direktør Michael Bruus Jensen fra Flexaltan.

Garantiordningen bygger på de officielle definitioner, statistikker og opgørelser af sommerdage fra Danmarks Meteorologiske Institut (DMI). En sommerdag er ifølge DMI en dag, hvor temperaturen et sted i Danmark når op på 25 grader eller derover. Siden 1970 har der i gennemsnit været 10 sommerdage om året. Det varmeste år var 2018 med hele 71 sommerdage, mens bundrekorden blev sat i 1974 med blot en enkelt sommerdag.

Helt konkret går Flexaltans nye garantiordning ud på, at såfremt sommeren ifølge DMI får færre sommerdage end 12, som er gennemsnittet hen over de seneste 50 år plus to ekstra sommerdage, udbetaler Flexaltan en check på 1 procent af den samlede købssum for hver “snydt” sommerdag.

Garanti for sommer

Bestil din altan eller terrasse inden uge 30. Garantien gælder til og med 19. juli 2020.

Hvis altså der hen over året eksempelvis kun har været fem sommerdage, udbetaler Flexaltan en check på 7 procent af den regning, som husejeren har indbetalt. De vil sige, at hvis altanen eksempelvis har kostet 100.000 kroner, vil kunden modtage en check på 7.000 kroner. Garantiordningen gælder kun det første år og for ordrer aftalt inden uge 30.

KONTAKT OS
SE REFERENCER